NEMOKAMAS SIUNTIMAS NUO 50EUR

5 paprasti žingsniai link nuostabių plaukų lyg iš salono!

Kaip gera kaskart įšeiti iš salono nuostabiai išfenuotais, spindinčiais ir švelniais it šilkas plaukais !

Ką daryti, kad pasiekti tokį rezultatą namie, klausiate Jūs manęs? Easy! Šaltuoju sezonu plaukai linkę sausėti, veltis, pūstis ir styroti į šalis lyg patrakę 😬

BET AŠ TURIU SPRENDIMĄ ! 5 paprasti žingsniai link nuostabių plaukų lyg iš salono 🤩👇🏻

🌟Šaknys ir plaukų ilgis yra dvi skirtingos zonos. Neapkaukite šaknų sunkiomis maitinančiomis priemonėmis, rinkitės drėkinanti ar lengvai galvos odą valantį šampūną.

🌟Plaukų ilgiui šaltuoju sezono metu rinkitės maitinančius kondicionierius ar kaukes. Ypač, tuo atveju jei Jūsų plaukai linkę pūstis, yra garbanoti ar veliasi.

🌟Būtinai išlaikykite priemones visą nurodytą laiką. Jį rasite ant produkto nugarėlės esančioje etiketėje.

🌟Naudokite tik profesionalias priemones plaukų formavimui po plovimo. Papildomas purškiamas drekinantis kondicionierius ar fluidas yra Jūsų geriausias draugas , o apsauga nuo karščio yra MUST HAVE jei norite turėti sveikus ir spindinčius plaukus. Tai gali būti purškiama dulksna ar tepamas kremas, kuris, taip pat, suvaldo pūtimasį ir padaro plauką glotnų.

🌟Nepamirškite, taip pat labai svarbu naudoti Jūsų plaukui tinkantį šepetį džiovinimui ir šukavimui. Šepetys jokiu būtu negali plėšti, painioti ar kitaip žaloti plauką. Tai pagrindinis įrankis į sėkmę, kokybiškai išfenuoti plaukus, kad jie būtų glotnūs ir švelnūs lyg katik iš grožio salono.

Laikykitės šių paprastų žingsnių namie ir pasieksite labai gerų rezultatų, plaukų kokybė žymiai pagerės, o Jums, su kiekvienu kartu bus vis mažiau vargo gražiai išfenuoti plaukus !

Agne Vitovic darbas ir patarimai 💫

Search