NEMOKAMAS SIUNTIMAS NUO 50EUR

Kada rinktis mechaninį, o kada kombinuotą veido valymą?

Geriausiai Jums patars savo srities profesionalas, bet čia pateiksime trumpą apžvalgą apie procedūrų skirtumus.

 

Mechaninis veido valymas, tai toks valymo būdas, kai oda yra brinkinama (suminkštinama) garintuvo arba specialios kosmetinės priemonės ir karšto rankšluosčio pagalba. Kai oda yra paruošta, kosmetologė pradeda šalinti komedonus (arba populiauriau žinomus kaip inkštirai). Visos procedūros metu naudojamos medžiagos, turinčios antiseptinį poveikį, o po valymo naudojama raminantį poveikį turinti kaukė.

 

Kombinuotas veido valymas - tai procedūra, kurios metu oda valoma keliais būdais. Dažnai tai būna mechaninio + rūgštinio valymo kombinacija. Naudojama rūgštis skatina odos regeneraciją (atsinaujinimą), skaistina, lygina odos reljefą, kovoja su priešlaikinio senėjimo požymiais. O svarbiausia - rūgštys turi veiksmingą priešuždegiminį poveikį, todėl tai yra tinkama priemonė kovojant su uždegiminiais spuogeliais bei uždarais komedonais.

 

Taigi atsakant į klausimą - mechaninį veido valymą geriausia rinktis tada, kai nėra uždegiminių bėrimų ir yra tik užsiteršusios poros. Jei šalintumėme uždegiminius bėrimus mechaniškai, uždegimas gali paplisti po kitas veido zonas.

 

Kombinuotas veido valymas yra tinkamesnis pasirinkimas esant abiems problemoms.

Search